16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA vrut să ucidă un miel și a înjunghiat mortal un bărbat

A vrut să ucidă un miel și a înjunghiat mortal un bărbat

Un bărbat de 45 de ani a decedat după ce a fost înjunhiat accidental, în timpul sacrificării unui miel. Incidentul a avut loc astăzi, la o stână de animale din comuna doljeană Bratovoești.

Potrivit oamenilor legii, victima a fost înjunghiată în piept de un bărbat care încarca să taie un miel.

”La data de 15 aprilie, polițiști ai Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la faptul că, la o stână de animale din comuna Bratovoești, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior”, au explicat polițiștii doljeni.

Aceștia din urmă au identificat mai multe persoane la stână, printre care și membri de familie ai bărbatului decedat. Aceștia au confirmat lipsa intenției în privința producerii leziunilor.

Polițiștii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS