18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO angajată MApN a lovit un biciclist cu mașina

O angajată MApN a lovit un biciclist cu mașina

O angajată MApN a lovit un biciclist cu mașina, în Vatra Dornei. Femeia a fost găsită dormind pe volan, cu o alcoolemie de 1,77 la mie, potrivit www.bistriteanul.ro.

O angajată a MAPN, de la unitatea Prundu Bârgăului, a lovit un bicilist e 65 de ani, care se deplasa, seara trecută, pe marginea carosabilului.
În urma accidentului, Ioan C. a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis. Şoferița a părăsit locul accidentului. Conform declarațiilor martorilor, Andreea D., de 31 de ani, a fost găsită de polițiști la o distanță de aproximativ 500 de metri față de locul accidentului.

”Șoferița a fost găsită în mașină, dormind cu capul pe volan. Polițiștii dorneni au testat-o cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o concentrație de 1,77 la mie alcool pur în aerul expirat. Femeia, de loc din comuna Șaru Dornei, este militar profesionist, angajată în cadrul unității militare din Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” scrie stireasucevei.ro

Biciclistul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Se efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Cercetările urmează a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Citeşte şi: Medic acuzat de aproape 1.000 de fapte de luare de mită, scos de sub control judiciar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS