11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO lucrătoare sexuală în Olanda, jefuită de jumătate de milion de euro.Hoţii ar fi jucat banii la păcănele

O lucrătoare sexuală în Olanda, jefuită de jumătate de milion de euro.Hoţii ar fi jucat banii la păcănele

-

O lucrătoare sexuală în Olanda a rămas fără jumătate de milion de euro, după ce seiful i-a fost sustras din locuinţa ei din Bucreşti. Bănuiţii sunt un bărbat și o femeie, care ar fi cheltuit banii la „păcănele”.

În 3 noiembrie 2022 polițiștii Secției 25 au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament din Sectorul 6. În sesizare s-a specificat că din locuinţă a fost sustras un seif cu aproximativ 500.000 de euro.

Polițiștii au pus în aplicare patru mandate de percheziție în județul Dâmbovița, într-un dosar de furt calificat. În urma perchezițiilor, au fost ridicate două persoane suspecte.

Polițiștii i-au dus, marți, la audieri pe suspecţi de furtul banilor dintr-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Cei doi știau de la o rudă a proprietarei locuinței că aceasta este plecată în străinătate, iar apartamentul este gol. Ei au mers „la pont”. Ar fi supravegheat zona o perioadă, după care au încercat sa intre cu o cheie care s-a rupt în broască. Pentru deschiderea uşii au folosit o rangă.

La percheziții nu au mai fost găsiți cei aproximativ 500.000 de euro furați, suspiciunea fiind că cei doi i-au cheltuit la păcănele și la alte distracții.

Surse judiciare spun că păgubita este o femeie care este lucrătoare sexuală în Olanda.

Citeşte şi: CSAT: România va menţine sprijinul pentru Ucraina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS