14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat lovit mortal de o șoferiță pe o trecere de pietoni din București

Bărbat lovit mortal de o șoferiță pe o trecere de pietoni din București

Un bărbat a fost lovit mortal de o șoferiță pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a petrecut duminică după-amiază în zona Bisericii Luterană din București, informează Antena3.

Potrivit primelor informații, bărbatul traversa pe o trecere de pietoni și a fost lovit de un autoturism. La fața locului sunt două mașini, cel mai probabil ambele implicate în acest accident. Una dintre ele are în geam și semne de începător.

Momentan, nu se știe cine este vinovatul producerii acestui accident tragic.

La fața locului sunt mai multe mașini de poliție de la Brigada Rutieră, dar și criminaliști care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

”La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, a transmis Poliția Rutieră. Conform ultimelor informații, autoarea accidentului ar fi actrița Monica Odagiu.

Citește și: A ajuns la închisoare după ce s-a răzbunat pe un vecin omorându-i găinile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS