8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘapte morţi într-un accident devastator în Germania

Șapte morţi într-un accident devastator în Germania

Șapte morţi într-un accident devastator în Germania s-a petrecut pe o autostradă după ce trei autoturisme s-au ciocnit şi au luat foc, potrivit www.mirror.co.uk.

Un șofer băut a ucis șapte persoane într-un accident între trei mașini pe autostradă. Mașinile au fost cuprinse de flăcări.
Potrivit polițiștilor, de vină ar fi un bărbat căruia i-a fost anulat permisul în urmă cu 16 ani și care a condus băut.

Tragedia s-a produs după ce bărbatul de 45 de ani, aflat la volanul unui BMW, a intrat pe sensul opus al unei bretele de acces de pe autostrada B247 și a lovit două autoturisme.

Cinci tineri de 19 ani care se aflau într-un Mercedes au murit după ce mașina a luat foc în urma accidentului. Potrivit presei germane, printre cele cinci victime era și fiica unei polițiste care era în tură în momentul tragediei.

BMW-ul a lovit și un Volkswagen Caddy, al cărui șofer de 60 de ani a murit și el. Un pasager de 73 de ani a reușit să scape din mașina aflată în flăcări.

În urma accidentului a mai decedat și un pasager de 44 de ani aflat în BMW.

Bărbatul considerat vinovat pentru producerea accidentului, Ronny L., de 45 de ani, se află acum în spital, alături de un alt pasager de 34 de ani. Ambii sunt în stare gravă.

Investigaţiile continuă

Bild scrie că bărbatul aflat la volanul BMW-ului avea permisul anulat din 2007, însă nu este clar din ce motiv.

„Continuă investigațiile privind cauza accidentului grav care a avut loc pe B247, aproape de Bad Langensalza. Un șofer de 45 de ani conducea un BMW în direcția Erfurt. El a lovit două vehicule venite din sens opus, un Mercedes și un VW Caddy. Ambele vehicule care veneau din sensul opus au luat foc și au ars.

Pentru cinci tineri, trei bărbați și două femei, de 19 ani, care erau în Mercedes și șoferul de 60 de ani din Caddy ajutorul a venit prea târziu. Au murit în mașini. Un pasager de 44 de ani din BMW nu a supraviețuit accidentului”, a transmis Poliția din Thuringer într-un comunicat.

Victimele accidentului provin toate din districtul Unstrut-Hainich, Eichsfeld și districtul Gotha.

Citeşte şi: Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS