15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPagube produse de vântul puternic din Craiova

Pagube produse de vântul puternic din Craiova

Sunt pagube produse de vântul puternic din Craiova, iar pompierii intervin în mai multe zone din municipiu. Craiova se află sub avertizarea de cod galben de vânt şi precipitaţii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al județului Dolj, a fost solicitat să intervină până în prezent pentru:

  • Degajarea unui copac căzut pe un autoturism în municipiul Craiova, strada Dezrobirii. Nu au fost înregistrate victime.
  • Degajare elemente de construcţie (bucăţi de cofrag) , Craiova, Calea Unirii, nr. 62. Intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova.
  • Degajare elemente de construcţie (bucăţi de tencuială), Craiova, B-dul Carol, bl. O3. Intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova.
  • Avizier stradal cu pericol de cădere – Craiova , str. Constantin Lecca, nr. 16, a intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Craiova cu o autospecială.
  • Degajare elemente de constructie (tablă), Craiova, str. Calea București. Bloc A14, a intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Craiova cu două autospeciale.
  • Stâlp ce prezintă pericol de cădere în spațiul public, Craiova, Aleea 6 Șimnic, a intervenit Secția de Pompieri Craiova cu o autospecială.
  • Inundație curte, Filiași sat Bîlta, intervine Punctul de Lucru Filiași cu o autospecială – intervenție în desfășurare.

Alte intervenţii

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/

Citeşte şi: (VIDEO) Vâlcea: Un autoturism s-a răsturnat pe DN 7A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS