12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn actor rus și-a tăiat venele în fața spectatorilor

Un actor rus și-a tăiat venele în fața spectatorilor

Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă în fața spectatorilor, ca semn de protest împotriva demiterii directorului teatrului, care s-a opus războiului din Ucraina.

Actorul rus Artur Șuvalov și-a tăiat încheieturile pe scena teatrului din Ulan-Ude, Siberia, în fața unui public îngrozit.

El a declarat că a făcut acest gest în semn de protest față de demiterea regizorului teatrului pentru că s-a opus războiului din Ucraina, scrie Daily Mail.

Regizorul Serghei Levitsky a fost concediat în 2022 de la conducerea teatrului din Ulan-Ude pentru că s-a opus războiului lui Putin din Ucraina.

Scena terifiantă

Șuvalov a scos un cuțit din buzunar, în timp ce spunea publicului că teatrul i-a concediat și soția, de asemenea actriță. La final a început să-și taie venele, declarând că teatrul este acum responsabil pentru moartea sa. Imaginile filmate din sală îi arată pe colegii actorului care îi sar îngroziți în ajutor. Acesta este scos de pe scenă, în timp ce se clătina pe picioare.

”De-a lungul anului au încercat să mă concedieze de la teatru, să mă umilească, să mă lipsească de muncă și bani. Astăzi au concediat-o pe soția mea, Svetlana Polyanskaya. Nu vreau să mai suport. Dar nu mai am putere și nu mai am de ales.

”Te rog, iartă-mă din nou… Sunt obosit, nu mai am de ales. Vreau să spun un singur lucru: Viacheslav Mihailovici Diacenko (directorul artistic- n.red.), Natalia Nikolaevna Svetozarova (directorul teatrului- n.red.), acești oameni sunt de vină pentru moartea mea”, a mai vorbit actorul, în timp ce-și tăia venele.

Actorul, despre care se spune că suferă de cancer, a fost dus la spital, dar se spune că este în stare stabilă.

Citește și: Doi mehedințeni au fost reținuți după ce au furat de la o consăteană

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS