19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Reşiţean prins la furat în Dolj

(VIDEO) Reşiţean prins la furat în Dolj

-

Un reşiţean a fost prins la furat în Dolj de poliţiştii Secţiei nr.15 Rurală Filiaşi. El a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore.
Barbatul de 39 ani, din Reşiţa este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Pe 8 martie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Brădeşti, cu privire la faptul că, în noaptea de 7/08 martie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale, cu specific jocuri de noroc, din comuna Brădeşti, de unde ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

Ieri dimineață, cu sprijinul poliţiştilor din Reșița s-a efectuat o percheziție în locuința suspectului. Bărbatul de 39 de ani a fost condus la audieri.

Bărbatul este bănuit că în noaptea de 07/08 martie, ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale din comuna Brădeşti. El ar fi distrus aparate de jocuri de noroc și ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoana reținută urmează să fie prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Minor reţinut pentru tentativă de furt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS