19 C
Craiova
luni, 5 iunie, 2023
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Patru tineri, reţinuţi pentru furt calificat

(VIDEO) Craiova: Patru tineri, reţinuţi pentru furt calificat

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reţinuţi, ieri, polițiști ai Secției 6 Poliție Craiova.

În noaptea de 23/24 martie, polițiștii au fost sesizați de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, că persoane necunoscute ar fi sustras combustibil din rezervorul unui autocamion staționat pe strada Brestei.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiști, au fost identificați patru tineri, trei din municipiul Craiova și unul din comuna Murgași, aceștia fiind bănuiți că ar fi sustras aproximativ 200 de litri de carburant, precum și patru acumulatori auto.

Cei patru au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS