16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘase persoane, ucise de o fostă studentă din Tennessee

Șase persoane, ucise de o fostă studentă din Tennessee

Șase persoane, printre care trei copii, au fost ucise într-un atac armat din Nashville, Tennessee, potrivit autorităților locale. 

O femeie de 28 de ani, fostă studentă a școlii presbiteriene unde s-a întîmplat tragedia, a fost ucisă de agenţii care au intervenit la faţa locului, potrivit BBC.

Cei trei copii au fost duși la spital cu răni grave și au fost declarați morți la scurt timp după. Școala Covenant din Nashville, unde a avut loc incidentul, este o școală creștină privată pentru elevii de la grădiniță până în clasa a șasea, cu vârste de aproximativ 11-12 ani. Școala are aproximativ 200 de elevi.

Copii au fost evacuați din școală
Copii au fost evacuați din școală

Poliția a spus că Audrey Hale, în vârstă de 28 de ani, era transgender. Hale era înarmat cu trei pistoale, inclusiv o pușcă semi-automată, Suspectul a condus la școală cu o Honda Fit și a intrat trăgând prin una dintre ușile școlii, care erau toate încuiate.

Poliția a vorbit cu tatăl lui Hale în timpul percheziției în casa atacatorului. Șeful poliției din Nashville, John Drake, a spus că anchetatorii au găsit dovezi că Hale își plănuise minuțios atacul „o hartă a modului în care se vor desfășura toate acestea”, inclusiv punctele de intrare și ieșire din clădirea școlii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS