10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAlba: Un tânăr și fiul său de un an, găsiți spânzurați într-un apartament

Alba: Un tânăr și fiul său de un an, găsiți spânzurați într-un apartament

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii au fost alertați de mama micuțului.

Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului, care nu a vrut să se împace cu el. Femeia a suferit un şoc şi a fost dusă la spital.

Bogdan Radu, de 27 de ani, avusese o relaţie cu Cristina, mama copilului, dar acum cei doi erau despărţiţi. Sâmbătă, micuţul era în grija lui, în apartamentul din Alba-Iulia. După un schimb de mesaje contradictorii cu tânărul, Cristina a anunţat poliţia la miezul nopţii.

Într-un ultim mesaj postat pe Instagram chiar înainte să se producă tragedia, Bogdan Radu a scris:

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu» şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl, dacă îl întrebi pe Dominik? Eu, care îl văd câteva ore în weekend, sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul, potrivit alba24.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS