11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă la Istanbul din cauza unei ameninţări cu bombă

O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă la Istanbul din cauza unei ameninţări cu bombă

O aeronavă Taromcare efectua cursa Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Istanbul vineri dimineaţa din cauza unei ameninţări cu bombă care, ulterior, s-a dovedit a fi falsă, informează operatorul aerian naţional.

„Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenţa unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor, care respectă procedurile standard pentru astfel de situaţii.

88 pasageri se aflau la bord

La bord se aflau 88 pasageri. Menţionăm că verificările efectuate de către autorităţile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă”, se arată într-un comunicat al companiei, potrivt Agerpres.

În prezent, pasagerilor li se acordă asistenţă la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceştia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către Bucureşti – destinaţia finală.

„Regretăm disconfortul creat pasagerilor noştri şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajelor sale”, se precizează în comunicatul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS