17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer a murit după ce a intrat într-un TIR pe A3

Un şofer a murit după ce a intrat într-un TIR pe A3

Un bărbat a murit, iar o femeie a suferit multiple traumatisme, în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, la ieşirea de pe A3 spre Nădăşelu, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată pe ambele sensuri, informează reprezentanţii ISU şi ai IPJ Cluj, citaţi de Agerpres.

„Pompierii de la Detaşamentele 1 şi 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădăşelu. În accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism şi extrase de pompieri. Unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare. O femeie, conştientă dar cu multiple traumatisme, va fi transportată la spital de ambulanţa SMURD. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanţe SMURD şi una SAJ. Din păcate, a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 60 de ani”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, circulaţia auto în zonă este blocată temporar, pe ambele sensuri de mers.

„Accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism, la ieşirea de pe A3 – Nod rutier Nădăşelu. Din primele verificări efectuate rezultă că la ieşirea de pe autobanda A3, autoturismul, condus de un bărbat de 63 de ani, a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus din direcţia opusă, de un bărbat de 53 de ani. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului de 63 de ani. O femeie, în vârstă de 57 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, a fost transportată la o unitate medicală. Momentan circulaţia este blocată pe amblele sensuri”, precizează informarea IPJ Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS