22.6 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie agresată și sechestrată de soț. Au intervenit "mascații". Unde s-a ascus bărbatul

Femeie agresată și sechestrată de soț. Au intervenit „mascații”. Unde s-a ascus bărbatul

O femeie de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a fost agresată fizic, duminică, şi sechestrată de soţ în locuinţă. A fost nevoie de intervenția „mascaților”.

„La data de 19 martie, în jurul orei 10.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuinţă situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soţul acesteia. În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenţie, la locaţie deplasându-se poliţiştii Secţiei 1 Poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi echipaje medicale”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Femeia agresată și sechestrată de soța avut nevoie de îngrijiri medicale

„La momentul sosirii echipajelor de intervenţie la locaţia respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuinţă, ulterior în podul imobilului. După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au intervenit în forţă, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinţei. A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, şi femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale. În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS