25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 7

Patru răniţi după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 7

Patru persoane, între care o fetiţă de doi ani, au fost rănite, joi, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 7, în apropierea localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, informează News.ro.

 Accidentul a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea de un bărbat, de aproximativ 30 de ani, în care se mai aflau o femeie, de 26 de ani, şi o fetiţă, de doi ani, toţi trei din judeţul Argeş”, a transmis IPJ Sibiu.

În urma accidentului, au fost răniţi trei adulţi şi fetiţa.

Echipajul SAJ Sibiu a transportat spre Sibiu două victime, o femeie cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism facial şi pe fetiţa de doi ani, tot cu traumatism cranian.

Alte două victime au fost asistate medical de către echipajele ISU prezente la locul accidentului. ISU a trimis acolo trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Poliţiştii continuă cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

Traficul a fost blocat total.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS