22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craioveni reținuți pentru lovire și alte violențe

(VIDEO) Craioveni reținuți pentru lovire și alte violențe

-

Doi craioveni au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice.

Aseară, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 18 şi 31 de ani, din municipiul Craiova, cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 28 decembrie 2022, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, de 44 de ani, din Craiova, că, în dimineaţa zilei de 27 noiembrie 2022, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale cu specific de jocuri de noroc, de pe strada Pandurilor, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în cursul zilei de 9 martie, au fost identificaţi doi dintre bărbaţi, cu vârstele de 18 şi 31 de ani, aceştia fiind conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbaţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 10 martie, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive, iar pentru bărbatul de 43 de ani, vor fi formulate propuneri privative de libertate în lipsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS