12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bătrân a supraviețuit 7 zile sub zăpadă

Un bătrân a supraviețuit 7 zile sub zăpadă

Un bărbat de 81 de ani care s-a blocat în zăpadă cu mașina timp de o săptămână după o furtună în California i-a spus fratelui său că a supraviețuit mâncând zăpadă și cornurile pe care le avea în mașină, scrie Insider.

Jerry Jouret din Big Pine, California, a pornit spre Gardnerville, Nevada, pe 24 februarie – chiar înainte ca o furtună puternică de zăpadă să lovească Golden State.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o călătorie de trei ore pentru Jouret s-a transformat într-o încercare de șapte zile.

În dimineața zilei de 24 februarie, Patrula de Autostrăzi din California i-a avertizat pe locuitori că vremea se înrăutățește și i-a sfătuit pe șoferi să fie atenți pe drumuri, potrivit unei postări pe Facebook.

Fox Weather a raportat că Jouret le-a spus membrilor familiei sale că autostrada principală pe care mergea în mod normal – Autostrada 395 – a fost închisă din cauza zăpezii și a gheții, așa că a optat să ia autostrada mai mică 168 pentru a ajunge la Gardnerville.

Dar pentru că zăpada și vântul îngreunau vizibilitatea, el a virat din greșeală pe un drum și mai mic, unde a rămas blocat – la doar 30 de kilometric de la începutul călătoriei.

Adăpostit în Fordul său verde închis, Jouret i-a spus mai târziu fratelui său că a supraviețuit celor șapte zile și șase nopți până când a fost salvat mâncând zăpadă și cornurile pe care le avea în mașină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS