10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Razie pe șoselele din Olt

(VIDEO) Razie pe șoselele din Olt

-

Poliţiştii rutieri din Olt au desfăşurat, astăzi, în intervalul orar 9.00 – 12.00, acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acţiunea s-a desfăşurat pe principalele artere din municipiul Slatina și a vizat conducătorii auto care nu respecta regulile ce circulație și pun în pericol participanții la traficul rutier.

Astfel, în această perioadă, polițiștii au aplicat 108 sancțiuni contavenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au depistat pe strada Banului din municipiul Slatina, județul Olt, un bărbat, de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare a acestuia, fără drept de circulație.

Ulterior, în jurul orei 9.50, polițiștii au depistat pe strada Drăgănești din municipiul Slatina un autoturism ce circula cu viteza de 102 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificată o tânără, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

Tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câinii fără stăpân, miză între Primăria Craiova şi ONG-uri...

Războiul pentru câinii fără stăpân continuă în instanţă între...

ȘTIRI GdS