16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr care a furat economiile unei femei de 82 de ani, în arest

Tânăr care a furat economiile unei femei de 82 de ani, în arest

Poliţiştii doljeni au dispus, duminică, reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Perişor, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, în noaptea se sâmbătă spre duminică, bărbatul a intrat în locuinţa unei femei de 82 de ani, din localitate. Prin amenințarea cu acte de violenţă, ar fi determinat-o pe femeie să-i dea 1.000 de lei.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că tâlhăria a fost anunţată vecina victimei.

„În dimineața zilei de 05 martie, ora 06.29, polițiști din cadrul Secției nr. 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați de o femeie din comuna Perișor, despre faptul că persoane necunoscute ar fi intrat peste vecina sa, de 82 de ani, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În fapt, în noaptea de 04/ 05 martie, ora 04.00, un tânăr, de 31 de ani, din comuna Perișor, ar fi pătruns în locuința unei bătrâne de 82 de ani, din aceeaşi localiatate, iar prin intrebuințarea amenințări cu acte de violenţă, ar fi determinat-o pe aceasta să-i înmâneze suma de 1.000 lei”, au precizat oamenii legii.

Duminică, în urma probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Poliţiştii au mai precizat că bărbatul a fost încarcerat în arst, urmând să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS