14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean reținut pentru tâlhărie

(VIDEO) Doljean reținut pentru tâlhărie

-

Un tânăr, de 31 ani, din comuna Perișor, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost reținut, ieri de polițiștii Secției nr.6 Rurală Giubega.

În dimineața zilei de 5 martie, ora 06.29, polițiști din cadrul Secției nr. 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați de o femeie, din comuna Perișor, despre faptul că persoane necunoscute ar fi intrat peste vecina sa, de 82 de ani, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În noaptea de 04/ 05 martie, ora 04.00, un tânăr, de 31 de ani, din comuna Perișor, ar fi pătruns în locuința unei bătrâne, de 82 de ani, din aceeaşi localiatate. Prin amenințări cu acte de violenţă, tânărul ar fi determinat-o pe aceasta să-i înmâneze suma de 1000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate şi probatoriului administrat, în cursul zilei de 5 martie, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS