16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTâlhar fugărit cu cuțitul de vânzătoarea pe care a vrut să o jefuiască

Tâlhar fugărit cu cuțitul de vânzătoarea pe care a vrut să o jefuiască

Polițiștii din Baia Mare îl caută pe un bărbat care a tâlhărit un magazin și, când a încercat să îl jefuiască și pe al doilea, pe acceași stradă, a fost fugărit de vânzătoare cu un cuțit, informează Antena3.

În momentul în care hoţul, care purta cagulă, o ameninţa cu un cuțit, vânzătoarea a avut o prezență de spirit ieșită din comun și a pus și ea mâna pe un cuțit, cu care tăia mezelurile în magazin, și a strigat către bărbat că îl cunoaște, deoarece l-ar fi văzut întreaga după-amiază supraveghind magazinul.

Omul s-a speriat și a luat-o la fugă, iar doi bărbați au încercat să-l prindă, însă nu au reușit.

Bărbatul nu a fost prins încă de polițiști, el fiind căutat pe întreaga rază a municipiului.

„M-a amenințat cu un cuțit și îmi zicea de bani. M-am gândit: ori apăs butonul de panică, ori mă descurc. Și am luat cuțitul cu care feliem salamul și m-am dus către el. I-am spus că îl cunosc, apoi am fugit după el. În timpul acela a venit un client și pe stradă mai era un bărbat cu câinele. Amândoi au fugit după el și când a ajuns la colțul blocului și-a dat jos cagula. Cei doi care au alergat după el au spus că hoțul era alb la ten, înalt, 1,80-1,90, cu părul lung. Cred că avea între 35-40 de ani”, a declarat victima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS