9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat mort după ce a invitat acasă două femei pe care le-a cunoscut online

Bărbat mort după ce a invitat acasă două femei pe care le-a cunoscut online

Un bărbat de 33 de ani din Marea Britanie a fost găsit fără suflare în propria locuință. Acesta a fost înjunghiat mortal, după ce două femei l-au sedus și l-au drogat, potrivit Daily Mail.

Saul Murray a fost găsit gol, într-o baltă de sânge, la intrarea în apartamentul său din Luton. În februarie anul trecut, el a fost găsit fără viață într-o baie de sânge.

Saul Murray

Conform autorităților, bărbatul a invitat în casă două femei, Surpreet Dhillon, Temidayo Awe, pe care le cunoscuse pe rețelele sociale, fără a ști ce plănuiau acestea de fapt. Ajunse la locuința bărbatului, cele două femei l-au sedus, l-au dezbrăcat și l-au drogat pentru a-i fura două ceasuri Rolex, care s-au dovedit, în cele din urmă, a fi false.

După ce au observat că drogul nu a fost suficient de puternic, cele două femei au chemat doi complici, iar unul dintre aceștia, Ikem Affia, l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

Affia, de 31 de ani, din Hackney din Londra, a fost găsit vinovat de crimă și a fost condamnat vineri la închisoare pe viață. Celălalt complice, Cleon Brown, și cele două femei au fost condamnați la 11, 10 și, respectiv, 7 ani de închisoare, pentru omor din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS