23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat de 78 de ani, ucis în propria locuință

Bărbat de 78 de ani, ucis în propria locuință

Un bărbat de 78 de ani din Pitești a fost găsit ucis în propria locuință, iar anchetatorii încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Crima a fost descoperită în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, când fosta soție a victimei, mama băiatului, a cerut ajutorul Poliției pentru a intra în casa bărbatului.

Pe trupul victimei au fost observate mai multe tăieturi de cuțit

Primele cercetări arată că omorul ar fi avut loc cu mai multe zile în urmă. Pe trupul victimei au fost observate mai multe tăieturi de cuțit. Bărbatul, divorțat, locuia împreună cu băiatul său de 16 ani, care nu era acasă în momentul descoperirii cadavrului. De altfel, mama adolescentului a susținut în fața polițiștilor că s-a dus în toiul nopții la domiciliul fostului soț, pentru că nu reușea să ia legătura cu fiul ei, potrivit stirileprotv.ro.

În casă, criminaliștii au găsit urmele unei petreceri

În casă, criminaliștii au găsit urmele unei petreceri la care ar fi participat mai multe persoane. Polițiștii trebuie să-i identifice pe toţi aceşti oameni.

Între timp, a fost găsit băiatul victimei. Părea sub influența drogurilor, aşa că a fost dus la spital, pentru investigații. Mașina bărbatului ucis a fost găsită într-un alt cartier, la câțiva kilometri distanță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS