10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Bănuit de 8 jafuri în Germania, prins de polițiștii doljeni

(VIDEO) Bănuit de 8 jafuri în Germania, prins de polițiștii doljeni

-


Un bărbat, de 45 ani, din municipiul Craiova, urmărit internațional pentru 8 jafuri comise în Germania, a fost prins de polițiștii doljeni.

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, ieri, l-au depistat, ieri, pe bărbat.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis în luna februarie, mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a 8 infracțiuni de tentativă de jaf în cadrul unui grup infracțional.

Acesta este bănuit că în perioada august – septembrie 2022, împreună cu mai multe persoane, s-ar fi asociat cu scopul de a interveni asupra ATM-urilor prin montarea unor dispozitive artizanale, în scopul eliberării de bani cash.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS