16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat căzut în plină stradă în Alba Iulia, ocolit de mașini. Șoferii care nu au oprit riscă amendă sau închisoare

Bărbat căzut în plină stradă în Alba Iulia, ocolit de mașini. Șoferii care nu au oprit riscă amendă sau închisoare

Scene incredibile au fost filmate pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din mijlocul orașului Alba Iulia.

Un bărbat căzut pe carosabil este ocolit minute în șir de mai multe mașini, fără ca nimeni să reacționeze și să-i sară în ajutor.
Chiar dacă se afla într-un real pericol de a fi accidentat, omul este privit cu nepăsare de o parte dintre șoferi, ba chiar îl ocolesc.

https://www.facebook.com/paulandrei.ro/videos/526153302977328

În imaginile surprinse în trafic, se vede cum bărbatul este căzut la pământ pe banda a doua. Deși este întins pe asfalt și cu o geantă lângă el, în spatele lui se formează în șir de mașini. Șoferii aflați la volan încetinesc, și, într-un mod greu de înțeles, preferă să îl ocolească pe bietul om. În loc să oprească să ofere ajutor sau cel puțin să îl ferească pe bărbat din calea mașinilor, cel mai mulți îl depășesc pe linie dublă continuă după care îți continuă drumul nestingeriți.
Poliția îi caută pe șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în mijlocul bulevardului din Alba Iulia
Iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei care ar fi putut interveni însă au ales să-şi continue drumul vor fi traşi la răspundere. Potrivit legii, lipsa de inițiativă în astfel de situații, în care o persoană se află în primejdie, se pedepsește cu amendă sau închisoare de la trei luni la un an.

Nu se știe după cât timp, o mașină trage pe dreapta, pasagerii coboară și îl ajută pe bărbat să ajungă pe trotuar. Deocamdată, nu se știe ce s-a întâmplat după aceea cu bărbatul căzut, pentru că, spun polițiștii, nimeni nu a sunat la 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS