16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMașină proiectată într-un gard, pe strada Caracal

Mașină proiectată într-un gard, pe strada Caracal

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, pe strada Caracal din Craiova. Potivit oamenilor legii, un șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost acroșat de un alt autoturism. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un gard.

Polițiștii doljeni au precizat că în accident au fost implicate două autotursisme. Unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției la stânga, iar autoturismul condus de acesta a fost acroșat de un altul, care circula din sens opus. Unul dintre autoturisme a lovit un gard de beton, pe care l-a dărâmat. A fost rănit șoferul care circula regulamentar.

”Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Caracal, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de o femeie, de 43 de ani, din municipiul Craiova. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, au precizat polițiștii.

Oamenii legii mai spun că cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS