17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFostul soț al modelului internațional Abby Choi și familia sa, după gratii. Ei au ciopârțit-o pe tânără

Fostul soț al modelului internațional Abby Choi și familia sa, după gratii. Ei au ciopârțit-o pe tânără

Fostul soț al modelului internațional Abby Choi, Alex Kwong, fostul cumnat, Anthony, și fostul socru, Kwong Kau, sunt acuzați că au ucis-o și i-au ciopârțit trupul.

Fosta soacră a lui Abby Choi este acuzată de obstrucționarea cazului. Celor patru le-a fost refuzată cauțiunea.

Trupul ciopârțit al femeii a fost găsit cu greu de polițiștii din Hong Kong. Bucăți din corpul său au fost găsite după mai multe zile de căutări. Duminică, criminaliștii au găsit capul femeii în casa închiriată de fostul său socru, acolo unde a avut loc tragedia.

Bucăți din trupul femeii au fost găsite în oale cu supă

Tot la locul crimei a fost găsite, printre altele, un feliator de carne și un fierăstrău electric.

Părţi din corpul ei dezmembrat au fost găsite în două oale cu supă. Anchetatorii au descoperit în frigider picioarele victimei.

Se crede că Choi și foștii ei socri au avut multe dispute din cauza unor sume mari de bani.

Alex Kwong, fostul soț al femeii cu care are doi copii, a fost arestat, sâmbătă, în timp ce încerca să fugă din oraș. Părinții lui și fratele său mai mare au fost reținuți vineri, scrie BBC.

Bucăți din trupul femeii au fost găsite în oale cu supă

Tot la locul crimei a fost găsite, printre altele, un feliator de carne și un fierăstrău electric.

Părţi din corpul ei dezmembrat au fost găsite în două oale cu supă. Anchetatorii au descoperit în frigider picioarele victimei. Se crede că Choi și foștii ei socri au avut multe dispute din cauza unor sume mari de bani.

Alex Kwong, fostul soț al femeii cu care are doi copii, a fost arestat, sâmbătă, în timp ce încerca să fugă din oraș. Părinții lui și fratele său mai mare au fost reținuți vineri.

Abby Choi de 28 de ani a fost dată dispărută marţi. Ea a fost văzută ultima dată pe Fo Chun Road din Tai Po, în jurul orei 14.15. Purta un top alb cu mâneci lungi, pantaloni albi, pantofi albi şi o geantă mov. Imaginile CCTV au surprins-o pe Abby Choi înainte de a dispărea.

În acea zi, Abby Choi se pregătea să-şi ia fiica, pe care o avea cu fostul ei soț.
Uciderea sa are legătură cu averea de 17 milioane de dolari a modelului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS