16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean băut și fără permis, reținut

(VIDEO) Doljean băut și fără permis, reținut

-

Polițiști din cadrul Secţiei 4 Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Calafat, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ieri, la ora 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolavei, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar în urma testării cu apartul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS