17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Un scandalagiu, arestat pentru ultraj

Olt: Un scandalagiu, arestat pentru ultraj

Un tânăr de 29 de ani, din Valea Mare, județul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a făcut scandal și a lovit și un polițist.

în noaptea de 19 februarie, bărbatul a fost protagonistul unui scandal în comuna Valea Mare.

Polițiștii Secției nr. 8 Rurală Perieți au fost sesizați că o persoană ar tulbura ordinea și liniștea publică în comuna Valea Mare, județul Olt.

La fața locului, l-au identificat pe tânărul de 29 de ani, care tulbura ordinea și liniștea publică prin producerea de zgomote la intensitate mare.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ordinea și liniștea publică a fost restabilită.

Alt scandal, același protagonist

Ulterior, în jurul orei 02:30, polițiștii au fost sesizați că aceeași persoană tulbură din nou ordinea și liniștea publică.

La vederea echipajului de politie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea masurilor legale.

În momentul încatușării, tânărul a lovit unul dintre agenții de poliție.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

Pe 21 februarie, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Slatina care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS