8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBucurești: O femeie a fost ucisă de câinele pe care-l hrănea

București: O femeie a fost ucisă de câinele pe care-l hrănea

O femeie, de 53 de ani, din București, a murit în curtea unui imobil, după ce a fost mușcată d câinele pe care-l hrănea.

Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În 21 ianuarie, Ana Oros Daraban, de 43 de ani, a murit, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS