21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment15 persoane, rănite la un carnaval din Austria. Peretele unui car alegoric s-a prăbuşit

15 persoane, rănite la un carnaval din Austria. Peretele unui car alegoric s-a prăbuşit

15 persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă seara, la un carnaval din Austria. Potrivit pompierilor, peretele lateral al unui car alegoric s-a prăbuşit în timpul paradei, iar mai mulţi participanţi, care purtau costume, au căzut de pe platforma carului direct într-un şanţ, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Cincisprezece persoane au fost rănite în urma unui accident în care a fost implicat un car alegoric utilizat în cadrul unui carnaval din Austria, informează DPA. Potrivit unui anunţ făcut duminică de unitatea locală a Brigăzii de Pompieri, un perete lateral al unui car alegoric s-a prăbuşit în timpul paradei organizate sâmbătă seară în Reisenberg, un oraş aflat la sud-est de Viena.

Un bărbat a suferit răni grave şi a fost transportat la spital

Mai mulţi participanţi la carnaval, care purtau costume, au căzut de pe platforma carului alegoric pe stradă şi într-un şanţ. Un bărbat a suferit răni grave şi a fost transportat la spital pe calea aerului, în timp ce alte 14 persoane au scăpat doar cu răni uşoare.

Din cauza mulţimii numeroase prezente în jurul vehiculului şi „a stării avansate de ebrietate a mai multor participanţi”, misiunea de salvare a fost dificilă, au anunţat pompierii austrieci. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS