17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO șoferiță a scăpat cu viață după ce mașina ei a fost lovită de tren

O șoferiță a scăpat cu viață după ce mașina ei a fost lovită de tren

O șoferiță de 22 de ani a fost rănită, joi seară, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren, în localitatea Huc din comuna Todireşti, a transmis Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, citat de Agerpres.

La locul producerii evenimentului a intervenit o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare şi deblocare de la Garda II Negreşti din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui şi o ambulanţă SMURD.

„În accident au fost implicate un autoturism şi un tren aflat în proprietatea unui operator privat. În autoturism se afla o femeie în vârstă de 22 ani, iar în tren, doi călători şi conductorul.

La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat, care fusese deplasat pe calea ferată aproximativ 20 de metri, şi o persoană neîncarcerată. Conducătoarea auto prezenta mai multe traumatisme.

Aceasta a fost evaluată şi a primit îngrijiri medicale în ambulanţa SMURD, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Persoanele aflate în tren nu au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS