8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Reţinut pentru că a condus băut şi fără permis

(VIDEO) Dolj: Reţinut pentru că a condus băut şi fără permis

-


Un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost reţinut, ieri, pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, în noaptea de 6-7 februarie, ora 00.20, poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în comuna Coţofenii din Faţă.

Întrucât acesta mirosea a alcool, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, pe care a refuzat-o, acesta refuzând şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS