16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDirectoarea unui colegiu, găsită moartă împreună cu soţul şi fiica

Directoarea unui colegiu, găsită moartă împreună cu soţul şi fiica

Emma Pattison, directoarea unei prestigios colegiu din Marea Britanie, a fost găsită moartă pe o proprietate din cadrul școlii, împreună cu soțul ei, George, de 39 de ani, și fiica lor, Lettie, de șapte ani, relatează The Independent.

Pattison, de 45 de ani, preluase conducerea Epsom College la începutul acestui an universitar, în septembrie 2022. Anterior a fost șefă la liceul Croydon, timp de șase ani. Epsom College a primit titlul de „Școala independentă a anului” în octombrie 2022. În jurul orei 01.00 dimineața s-au auzit împușcături în zona școlii. Zgomotul a determinat un membru al personalului să alerteze serviciile de urgență, care au găsit cadavrele familiei, potrivit unei surse citate de Daily Telegraph.

Ancheta poliţiei

Poliția din Surrey a spus că este vorba despre „incident izolat”. „Vreau să vă asigur că vom efectua o investigație amănunțită asupra a ceea ce s-a întâmplat și sper să putem aduce puțină liniște în aceste circumstanțe traumatizante”, a spus detectivul șef Kimball Edey de la poliția Surrey.

Inspectorul Jon Vale, comandantul districtului Epsom și Ewell, a adăugat: „Suntem conștienți că acest incident tragic va provoca îngrijorare și supărare în comunitatea locală. Deși se crede că acesta este un incident izolat, în zilele următoare, ofițerii noștri vor rămâne în zonă pentru a oferi asigurări elevilor, părinților, profesorilor și comunității locale. Aș dori să mulțumesc școlii și comunității pentru înțelegere și răbdare în timp ce ancheta continuă”.

Lacrimi pentru familia dispărută

„Gândurile și condoleanțele noastre se îndreptă către familia, prietenii și apropiații Emmei, precum și către numeroșii elevi și colegi ale căror vieți le-a îmbogățit de-a lungul carierei sale distinse. Emma a fost o profesoară minunată, dar mai ales a fost o persoană încântătoare. Îi vom comemora pe Emma și familia ei, în mod corespunzător și în conformitate cu dorințele familiei”, a spus dr Alastair Wells, președintele consiliului guvernatorilor de la Epsom College.

„Dar pentru moment, cerem să ni se acorde tuturor timpul, spațiul și respectul de care avem nevoie pentru a ne împăca cu această pierdere tragică”, a adăugat el. Taxa de școlarizare la Epsom College ajunge la 42.000 de lire sterline pe an. Peste 850 de elevi frecventează aceasă școală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS