17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat înjunghiat pe stradă într-o comună din Dolj

Bărbat înjunghiat pe stradă într-o comună din Dolj

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost înjunghiat pe o stradă din comuna Pleșoi. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul este arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi prin 112, la sfârşitul acestei săptămâni, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, pe strada Olteni, din comuna Pleşoi.

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost lovit, în zona toracică, cu un obiect ascuţit-înţepător, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Pleşoi. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj. 

Bărbatul de 64 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind prezentat apoi instanţei care a decis arestarea sa la domiciliu pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS