26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Doi vâlceni, prinși cu iarba-n buzunare

(VIDEO) Doi vâlceni, prinși cu iarba-n buzunare

-

Doi vâlceni, care se plimbau pe faleza râului Olănești din Râmnicu Vâlcea, au încercat, aseară, să evite intâlnirea cu jandarmii care patrulau în zonă, manifestând un comportament suspect.

După cateva minute, tinerii au fost opriți de jandarmii care patrulau în cartierul Ostroveni și după o scurtă discuție cu aceștia, asupra lor plana bănuiala că ar ascunde ceva. Au fost rugați să prezinte conținutul buzunarelor, doar că tinerii nu s-au conformat iar în urma controlului corporal preventiv, forțele de ordine au găsit asupra acestora substanțe interzise de lege, mai exact fragmente vegetale de culoare verzuie cu miros înțepător.

Cei doi tineri în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, au declarat jandarmilor că au cumpărat  „iarba” în urmă cu o oră de la o persoană necunoscută și că își doreau să o consume acasă.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Prin șanțurile Masterplanului de apă și canal

Lucrările la rețeau de canalizare din orșul Craiova le...

ȘTIRI GdS