-0.8 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un taximetrist supărat a devastat un magazin de băuturi și a vrut să-i dea foc

(VIDEO) Un taximetrist supărat a devastat un magazin de băuturi și a vrut să-i dea foc

-

Un taximetrist din Bistrița a spart zeci de sticle cu alcool dintr-un magazin de băuturi, apoi a încercat să dea foc tejghelei.

  Potrivit publicației Bistrițeanul, taximetristul era un client fidel al magazinului și a fost recunoscut de vânzătoare, care nu puteau bănui ce a urmat. Mai întâi s-a luat la ceartă cu vânzătoarele, apoi a trântit intenționat pe jos o sticlă cu băutură scumpă.

  Apoi s-a agitat minute bune prin magazin, printre rafturi, făcând țăndări zeci de sticle. La un momnt dat și-a aprins țigara și a dat târcoale casei de marcat, pe care a aruncat-o după vânzătoare, apoi a turnat alcool pe tejghea și a încercat să-l aprindă.

  Panicate, vânzătoarele au solicitat ajutorul firmei de pază. Echipajele firmei private de intervenție au ajuns la cinci minute de la apel, alături de cele ale poliției.

  Bărbatul a fost încătușat și testat pentru consumul de alcool sau droguri, testele ieșind negative. A fost dus ulterior la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

  Personalul magazinului nu-și explică ce s-a întâmplat. Taximetristul venea des la magazin pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, conform mărturiilor vânzătoarelor, acesta părea mai abătut și chiar slăbise.

  ȘTIRI VIDEO GdS

  ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

  România, fruntaşă la consumul de antibiotice. MS vrea să...

  Ministerul Sănătății a lansat zilele trecute  proiect de hotărâre...

  ȘTIRI GdS