10.9 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și o femeie din Horezu au furat lanțuri antiderapante în valoare de peste75.000 de lei

Un bărbat și o femeie din Horezu au furat lanțuri antiderapante în valoare de peste75.000 de lei

Un bărbat și o femeie din Horezu, care au furat lanțuri antiderapante în valoare de peste75.000 de lei, au fost reținuți.
Polițiștii din Horezu au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, și o femeie, de 33 de ani, ambii din localitate, bănuiți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În perioada 24-28 ianuarie, aceștia ar fi sustras fără drept, din curtea imobilului unei persoane, domiciliată în orașul Horezu, județul Vâlcea, un număr de 9 lanțuri antiderapante folosite la utilaje de mare tonaj, în valoare de aproximativ 76.000 de lei.

În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, precum și bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate.

De asemenea, în baza probatoriului administrat acestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vâlcea. Cei doi urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate magistraților cu propuneri legale.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS