7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a deschis dosar pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii morți în incendiul din Bucureşti

S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii morți în incendiul din Bucureşti


Poliția Capitalei anunță că, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul incendiului în care au murit trei copii, în Sectorul 5 al Capitalei. Dincolo de imensa tragedie, cazul este unul ciudat, având în vedere că a ars doar patul în care se aflau cei trei copii, iar incendiul era stins când au ajuns pompierii.

„La data 31 ianuarie 2023, în jurul orei 5:37, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că la o locuință, din Sectorul 5, ar fi izbucnit un incendiu.
La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum și polițiști din cadrul secției menționate, care au demarat investigațiile.

Din nefericire, după lichidarea incendiului, trei minori, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, au fost declarați decedați.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, și sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei!”, transmite Poliția Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS