10.9 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Bătaie în trafic la Horezu

(VIDEO) Bătaie în trafic la Horezu

-


Un bărbat, aflat împreună cu soția, a fost bătut de trei indivizi, în fața unui magazin din Horezu, județul Vâlcea.

Raluca-Maria Iorga, so?ia victimei, spune că se afla cu so?ul pe strada Tudor Vladimirescu, care traversează orașul Horezu. „Trei indivizi au coborât dintr-o mașină de teren și ne-au blocat mașina în care mă aflam eu cu soțul meu. Fără nici un motiv l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, feței, abdomen. Au distrus luneta mașini ?i au spart oglinda“

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul poliției, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a orașului Horezu, pe baza unei neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și a corpului, distrugând- i totodată, luneta și oglinda din partea dreaptă a autoturismului și tulburând ordinea și liniștea publică.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

A fost luată măsura reținerii față de bărbatul în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se întoarce frigul. Cod galben şi roşu de vânt

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări...

ȘTIRI GdS