12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescentă moartă într-un accident între două autoturisme

Adolescentă moartă într-un accident între două autoturisme

O adolescentă de 17 ani a murit, duminică seară, într-un accident rutier produs pe DN 1, în satul Bucea din comuna clujeană Negreni, informează News.ro.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit, duminică seară, la un accident rutier petrecut pe DN 1, în localitatea Bucea, comuna Negreni.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane.

O fată de 17 ani era inconştientă la sosirea echipajelor medicale. S-au făcut manevre de resuscitare, care însă nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din contrasens, condus de un tânăr de 27 de ani.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj, precizând faptul că circulația s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ după producerea accidentului de la Negreni. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS