3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaBărbat reținut după ce a bătut un jandarm, în trafic

Bărbat reținut după ce a bătut un jandarm, în trafic

Polițiștii din Horezu, Vâlcea, au dispus reținerea unui bărbat acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. Potrivit oamenilor legii, sâmbătă, suspectul a agresat un bărbat, în urma unei neînțelegeri în trafic. Persoana agresată este un jandarm din cadrul IJJ Vâlcea, care se afla în timpul liber.

Polițiștii au precizat că în altercație au fost implicate două persoane.

”Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați sâmbătă că în fața unui magazin din orașul Horezu se află în desfășurare un conflict între mai mulți bărbați. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul poliției, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a orașului Horezu, pe baza unei neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și a corpului, distrugând-i totodată, luneta și oglinda din partea dreaptă a autoturismului și tulburând ordinea și liniștea publică”, au precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă au mai explicat că cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu. Agresorul, care este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, a fost rețunt pentru 24 de ore.

Victima, un jandarm aflat în timpul liber

Soția bărbatului agresat a precizat pentru GdS că totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în Horezu.

”Sunt din oraș Horezu, județul Vâlcea, și în cursul zilei de 28.01.2023, în jurul orelor 11.00, pe strada principală care traversează orașul Horezu, strada Tudor Vladimirescu, trei indivizi au coborât dintr-o mașină de teren și ne-au blocat mașina în care mă aflam eu cu soțul meu, după care l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, feței, abdomen.

Au distrus luneta mașini, au spart oglinda, fără nici un motiv. Menționez că soțul meu este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, dar se afla în afara serviciului. Avea uniforma așezată în mașină, dar acest fapt nu i-a interesat. Am sesizat poliția, s-a întocmit dosar penal pentru lovire, distrugere si tulburarea liniștii publice”, a povestit femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS