16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA fost prins șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni

A fost prins șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni

Șoferul care joi seară a accidentat grav o femeie în București, iar apoi a fugit, a fost prins, astăzi, pe aeroportul din Cluj-Napoca. Încerca să plece din țară.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan, situat în Sectorul 3 al Capitalei.

Femeia accidentă era însărcinată și a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, tânăra de 35 de ani a pierdut sarcina.

„În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din informațiile pe care le-am primit de la unitatea spitalicească, din nefericire, ne-au comunicat că femeia a pierdut sarcina,” potrivit Poliției Capitalei

Vinovatul, un cetățean străin, a fost depistat pe aeroportul din Cluj-Napoca la mai bine de 12 ore de la producerea accidentului: „Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți bărbatul a fost depistat în punctul de trecere a frontierei din Aeroportul din Muncipiul Cluj-Napoca încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere în vederea dispunerii măsurilor legale.”

Poliția continuă cercetările în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS