0.9 C
Craiova
miercuri, 29 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentFraţii Tate, din nou la DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice

Fraţii Tate, din nou la DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice

Fraţii Tate au ajuns, din nou, joi, la sediul DIICOT pentru a participa la percheziţiile informatice, după ce în urmă cu o zi o acţiune similară a durat aproximativ opt ore.

Andrew şi Tristan Tate se află joi la sediul DIICOT unde participă la percheziţiile mediilor de stocare pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar.

Cu o zi în urmă, abii s-au declarat nevinovaţi. În timp ce Tristan Tate susţinea că nu există dovezi împotriva sa, Andrew Tate afirm că dosarul procurorilor este gol, potrivit news.ro.

“Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate reporterilor.

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrăzile pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare.

Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi la finalul anului trecut

Andrew şi Tristan Tate, împreună cu alte două persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către DIICOT la finalul anului trecut, în urma unor percheziţii.

Dosarul, deschis în aprilie 2021, vizează constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Ulterior, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv, mandatul de arestare fiind prelungit până în 27 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS