22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCondamnat pe viaţă după ce şi-a înjunghiat iubita de 80 de ori

Condamnat pe viaţă după ce şi-a înjunghiat iubita de 80 de ori

Un influencer francez „expert în masculinitate”, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că și-a ucis cu bestialitate iubita. A înjunghiat-o de 80 de ori, potrivit The Guardian.

Autointitulat expert în „seducţie” şi „masculinitate”, Mickaël Philétas, de 41 de ani, a primit o condamnare pe viață pentru că, în 2020, și-a înjunghiat mortal fosta iubită de 34 de ani.

Crima a avut loc în locuința femeii din Ecquevilly, un oraş de lângă Paris. A fost auzat și găsit vinovat că a intrat noaptea în locuința fostei partenere și că a înjunghiat-o de peste 80 de ori.

Mickaël Philétas este acuzat și de alte agresiuni. El a fost condamnat de tribunalul din Yvelines și pentru tentativă de omor şi asupra noii sale partenere, precum şi pentru tentativă de omor şi agresiune sexuală asupra surorii sale mai mici.

Se descria ca un „antrenor de seducție” și a devenit cunoscut în spațiul online ca fiind un antrenor de aerobic care împarte sfaturi despre cum ar trebui să trăiască un „mascul alfa”. 

Avea o ură criminală faţă de femei”

Procurorul general Marine Montauzou, a spus în faţa instanţei că Philétas este vinovat de o „crimă sălbatică”.

Referindu-se la postările sale din online, procurorul a declarat că este clar că acesta „nu a tolerat ca vreo femeie să îi ţină piept” şi că avea o „ură criminală faţă de femei”.

El le-a spus anchetatorilor că nu ura femeile. Pe contul său de YouTube sunt postate însă 1.500 de videoclipuri despre masculinitate și despre cum ar trebui să se comporte un „bărbat alfa”.

În instanţă el şi-a invocat dreptul de nu spune nimic. La finalul procesului a spus însă că a simţit „o mare ruşine” în timpul audierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS