16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit interpreta de muzică populară Marina Bucosu

A murit interpreta de muzică populară Marina Bucosu

Marina Bucosu, o cunoscută interpretă de muzică populară din zona Olteniei, s-a stins în această dimineaţă, din cauza unei boli incurabile. Aceasta ar fi descoperit că suferă de cancer în fază terminală.

În ultima perioadă, familia şi o mulţime de prieteni au făcut tot ce era posibil ca să o mai ţină în viaţă. Cu toţii au făcut apel pentru a se dona sânge, fiindcă Marina Bucosu avea nevoie de transfuzii. Însă, în această dimineaţă, organismul interpretei a cedat în faţa bolii.

Pe pagina de Facebook au început să apară zeci de mesaje de la prieteni apropiaţi. „A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!“, a scris Jeni Nicolau.

„Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace!
Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina“, a scris o altă cunoştinţă a interpretei.

Citeşte şi: Şase oameni au murit în accidente de muncă în Dolj, în 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS