21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bărbatul care a lovit trabantul lui Ogarcă, depistat

Craiova: Bărbatul care a lovit trabantul lui Ogarcă, depistat

Un bărbat, de 33 de ani, din Craiova, s-a prezentat la poliţie la mai bine de 24 de ore , după ce a provocat un accidentt pe strada Împăratul Traian.

Ieri, în jurul orei 05.30, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la producerea evenimentului rutier pe strada Împăratul Traian.

Trabantul a fost printre maşinile avariate
Trabantul a fost printre maşinile avariate

Polițiștii au constatat că un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public şi cu mai multe vehicule parcate, ulterior părăsind locul accidentului şi abandonând autoturismul. Printre maşinile lovite a fost şi cea a patronului Pizzeriei Praz Vegas din Craiova, Ciprian Ogarcă, a postat un film pe rețelele de socializare în care cere ajutorul persoanelor care pot oferi informații.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti.

Conducătorul auto nu s-a prezentat la poliţie, în termenul legal de 24 de ore, pentru a declara producerea evenimentului rutier, acesta prezentându-se în dimineaţa zilei de 13 ianuarie, după expirarea celor 24 de ore.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, acesta având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La momentul prezentării la unitatea de poliţie bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de benzodiazepine.

În cauză a fost a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS