20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA ucis un polițist și a rănit alți doi cu cuțitul

A ucis un polițist și a rănit alți doi cu cuțitul

Un bărbat a ucis un poliţist şi a rănit alţi doi ofițeri de poliție din Budapesta joi noapte, în timp ce încerca să intre un apartament, potrivit BBC.

Suspectul încerca să intre într-un apartament dintr-un bloc din Budapesta când a fost chemată poliția, a precizat poliția.

În timp ce cei trei ofițeri încercau să îl rețină, bărbatul i-a înjunghiat și a încercat să fugă în stradă, unde un al patrulea ofițer l-a împușcat în picior, a precizat poliția.

Toți ofițerii de poliție răniți, împreună cu atacatorul au fost transportați la spital – unde unul dintre ofițeri, Peter Baumann, în vârstă de 29 de ani, a murit.

Poliţistul era adjunctul districtului XI și ar fi împlinit 30 de ani luna viitoare. Un steag negru va fi arborat pe clădirile poliției, iar vehiculele de serviciu vor afișa o panglică de doliu pentru a-l onora pe ofițer, a declarat departamentul de poliție al Ungariei.

Premierul Viktor Orban a declarat vineri la radioul de stat că guvernul va ajuta familia ofițerului care a fost ucis. Orban nu a oferit informații suplimentare despre suspect sau despre circumstanțele atacului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS