15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii, amendat

Şoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii, amendat

Şoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii a fost amendat de poliţişti. Ar fi depăşit gabaritul cu 20 de centimetri.

Şoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii a fost amendat de poliţişti, pentru că nu ar fi respectat indicaţiile indicatorului. Autoutilitara sa a depăşit cu 20 de centrimetri gabaritul., conform observatornews.ro.

Nu a respectat indicatorul rutier „Accesul interzis peste 3.5 metri”

Bărbatul a primit o amendă de 2.900 de lei şi 20 de puncte penalizare. Dacă plăteşte în 15 zile, amenda se reduce la 650.

În menţiunea procesului verbal, oamenii legii spun că şoferul „recunoaşte faptul că autoutilitara are o înălţime de 3.72 metri şi faptul că nu a respectat indicatorul rutier „Accesul interzis peste 3.5 metri”.

Este al şaptelea incident petrecut, în doar patru luni

Potrivit poliţiştilor, firma la care lucra omul a făcut o improvizaţie şi au mai adăugat aproape 30 cm în înălţime. Pentru această modificare, şoferul a mai primit o amendă de 840 de lei, informează reporterul Observator Andreea Milea. 

Este al şaptelea incident petrecut, în doar patru luni de la deschiderea oficială a pasajului. Iar în cel mai grav dintre ele un om a murit. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS