12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBotoșani: Un microbuz școlar s-a ciocnit cu o mașină de pâine. Ambele s-au răsturnat

Botoșani: Un microbuz școlar s-a ciocnit cu o mașină de pâine. Ambele s-au răsturnat

Un accident între un microbuz școlar și o mașină de transport pâine a avut loc, luni dimineață, în localitatea Iezer, județul Botoșani. O persoană a fost rănită.
În autoutilitară se afla doar șoferul, iar în microbuz conducătorul auto și o profesoară.
La fața locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor cu o ambulanță SMURD. Echipajul SMURD a evaluat persoanele aflate în cele două autovehicule.

Șoferul mașinii de pâine a refuzat, inițial, transportul la spital. Ulterior, a fost transportat pentru îngrijiri medicale de specialitate de o ambulanță SAJ.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicule.

”În mod normal acest mijloc de transport asigură deplasarea zilnică la școală pentru aproape 60 de elevi. Înțeleg că microbuzul a suferit daune materiale importante, iar ca alternativa va fi folosit cel de-al doilea microbuz care se află în dotarea școlii. Așadar, copiii nu vor avea de suferit în urma acestui eveniment nedorit”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general în cadrul ISJ Botoșani, pentru Botoșăneanul.

Pentru a se asigura transportul copiilor, se va apela la cel de-al doilea microbuz al școlii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS